Etusivu   ★   Talli   ★   Hevoset   ★   Toiminta   ★   Foorumi                   Liekkijärvi : Keskusta : PKK : VRL

Karsinavuokraus

Tammikuun karsinapaikkahaku on auki! - Vapaita karsinoita 3 kpl

Kiltaniemen talli majoittaa yksityisiä hevosia, ja se on tallin toimintamuodoista suurin. Hevosen sukupuolella tai rodulla ei ole meille merkitystä, vaan kaikenlaiset hevoset ja ponit ovat tervetulleita asumaan meille. Yksityiset hevoset saavat omistajan halutessaan oman sivun Kiltaniemeen, mutta sivuilta löytyy kuitenkin linkki hevosen oikeille sivuille, joita omistaja itse päivittää. Yksityisten omistajat saavat myös halutessaan hakea hevosilleen hoitajia, tallimme ovet ovat kaikille avoimet.

Karsinavuokraan sisältyy:
- Kokopäivätarhaus ja loimitus sään vaatiessa
- Tallin puolesta kaura, heinä, vesi
- Ruokinta 3 x pv, myös tarhaan
- Päivittäinen hevosten tarkistus
- Kentän ja muiden ratsastusalueiden vapaa käyttö
Huom! Karsinoiden putsaus sovittaessa, mutta pääosin omistajan hoidettavana

Vuokran maksu
Karsinavuokra kuitataan foorumille päiväkirjamerkinnöillä/kuvilla, sillä Kiltaniemi on piirretty tarinapainotteinen talli. Odotamme siis omistajien hevosineen olevan aktiivisia ja osallistuvan tallin arkeen :)

Karsinapaikan hakeminen
Vapaita karsinoita voi hakea vuokralle, kun karsinapaikkoja ilmoitetaan avoimeksi. Ilmoitamme hauista Kiltaniemen foorumilla sekä Keskustassa. Hakemus saa olla vapaamuotoinen, mutta siinä tulee olla omistajan yhteystiedot sekä linkki hevosen sivuille.

Kilpailut ja näyttelyt

Järjestämme toisinaan kaikille avoimia ja pääosin villejä ratsastuskilpailuja koulu- ja esteratsastuksen parissa. Kilpailujen lisäksi puunamme joskus hevosemme näyttelykuntoon ja kirmaamme showrinkeihin PKK:n alaisten näyttelyiden muodossa. Tulevat ja menneet tapahtumamme löytää Kiltaniemen foorumilta.


Kaikki sivuston materiaali ulkoasua myöten on VRL-06066 käsialaa, ellei toisin mainita. Kopiointi kielletty!
Otsikon kuva VRL-06066, taustakuva Ritva's Gallery - Tämä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen